hits

Guide: Hvordan få Amerikansk Netflix (29.12.2017)

 • Publisert: 25.07.2016, 02:15
 • Kategori: Netflix
 •  

  Lurer du på hvordan du kan få/bruke Amerikansk Netflix og/eller endre Netflix regionen din? I dette innlegget får du svaret! Sist oppdatert den 29.12.2017

  PS: Dette innlegget vil få en stor oppdatering når bloggen blir lansert på Quenderin.no.

  // Inneholder annonselenker

  Endre Netflix Region

  Klokka er 4 på ettermiddagen en fredag kveld. Du gleder deg til middagen... det er favorittretten din! Men du gleder deg ikke bare til middagen, du gleder deg også til fredagskvelden! Fredag + kos + film = :D. Du skal se en bra film med resten av familien din. Det er lite som slår å se en god film med hele familien etter en god middag på fredagskvelden. Et par timer senere er middagen over, all maten forsvant som bare det.

  Du som flere andre nordmenn bruker også Netflix til å se på flere filmer og TV-Serier. Dermed gjør du stuen klar til en hyggelig filmkveld foran TV-en med alt nødvendig snacks og drikke.... og Netflix selvfølgelig! Familien sitter klare... det er bare å finne ut hva dere skal se. Men hva faen er det dere skal se egentlig? Netflix har da "ingenting"? Bare dårlig filmer/TV-Serier! "Søren, hva skal vi gjøre nå?" tenker du. 

  Aktuelle spørsmål:
  Hvordan kan jeg endre Netflix biblioteket?
  Hvordan kan jeg endre Netflix regionen?
  Hvordan kan jeg bruke amerikansk Netflix?
  Hvordan få amerikansk Netflix?
  Hvorfor er det så få titler på Netflix?
  Kan jeg få amerikansk Netflix gratis?
  Hvordan bruke amerikansk Netflix?

  Du vil få svaret på spørsmålene over i dette innlegget.

  Om Guiden

  Du har sikkert opplevd det over. Jeg kan garantere deg at du ikke er alene, det er svært trolig mange flere som også har gjort det. Har selv opplevd det utallige ganger ... inntil jeg for en et par år siden tok en søkerunde på Google og fant en utvei! Og jeg skal nå fortelle dere hvordan dere også kan få tilgang til mye mer filmer og TV-Serier på Netflix. :)

  Jeg har allerede skrevet en Guide for dette, men de alternativene Guiden handlet om har i de siste ukene sluttet enten delvis eller helt å virke. Dermed skriver jeg nå en ny, oppdatert versjon.

  Guiden er delt in i flere deler. Aller først vil jeg begynne med diverse innledning-relaterte deler, som for eksempel skal jeg aller først svare på spørsmål som "Hvorfor endre Netflix region", "Hvorfor har det blitt vanskeligere å endre Netflix region?" og andre slike, mer generelle spørsmål. Deretter vil jeg begynne med den foreløpig eneste og beste alternativet for hvordan du kan endre Netflix region. Dessverre har jeg ikke lenger noen gratis-alternativer.

  Hvorfor endre Netflix Region?

  Et veldig forståelig spørsmål. Og det er nettopp dette spørsmålet jeg vil svare på i denne delen.

  I dag får streaming-tjenestene innholdet sitt ved å kontakte innholdsleverandører og distributører og skaffe seg lisens til å ha innholdet på tjenesten for en x lang tidsperiode. Så fort tidsperioden for avtalen har gått ut vil innholdet forsvinne igjen fra Netflix sitt bibliotek, om de ikke fornyer avtalen. Videre er dette markedet region-basert. I denne sammenhengen anser man gjerne et land for å være en "region", for eksempel USA og Norge. Dette gjør at til tross for at Netflix USA regionen for eksempel har Supernatural, men at Netflix Norge ikke har

  Under har Netflix selv besvart nettopp spørsmålet om hvorfor ett land har en tittel, mens et annet land ikke har den samme tittelen:

  Her bruker de altså tre forskjellige grunner, regional smak, flere rettighetseiere samt at man ikke kan skaffe rettighetene i en region fordi det ikke er noen som selger dem.

  Hvorfor bruke VPN-Tjenester?

  Og det er nettopp her VPN-tjenester kommer inn. Dette ettersom at når du bruker en VPN-tjeneste får du for eksempel Netflix til å tro at du er et annet sted enn du egentlig er, for eksempel i USA. Dette gjør at innholdet du får, er det du ville fått om du faktisk fysisk var i USA.

  Dette gjør at du får tilgang til langt mange flere titler enn kun de Netflix Norge har, som er ganske få sammenlignet på alle titlene som Netflix har (alle regioner sammenlagt). Netflix biblioteket ble plutselig mye, mye større.

  En annen grunn til å nettopp endre til Netflix USA er at ting som nye sesonger av TV-Serier blir lagt ut mye fortere her enn på den norske. 

  Gratis?

  I den forrige guiden hadde jeg to metoder som var gratis. Dessverre har disse sluttet å fungere i det siste noe som jeg vil forklare mer om senere.
  Jeg er stadig på jakt etter metoder for hvordan du kan gjøre det gratis. Så fort jeg finner en som virker vil Guiden bli oppdatert med den nye informasjonen.

  Den ene metoden var en metode som jeg også sterkt frarådet folk å bruke, da den satte verken sikkerhet og personvern høyt, noe som var svært tydelig på hvordan den virket. Dette gjør at jeg dessverre ikke har noen gratis-metoder for hvordan dere kan endre Netflix region som dere kan bruke. Jeg har sånn sett kun én metode som jeg føler meg sikker på at jeg kan stå fast ved, samt at den vil fortsette å virke. Den andre metoden 

  Hvorfor ikke gratis?

  Som jeg nevnte er det enten veldig få eller ingen metoder for hvordan du kan endre Netflix region som er gratis som fortsatt virker. Dette er grunnet at Netflix det siste halvåret har gått hardt ut mot alle VPN, Proxy og Unblocking-tjenester. Rett og slett alle tjenester og programmer som lar en endre Netflix region og/eller se titler fra andre regioner. Dette har gjort at alle gratis-tjenestene som jeg har brukt og blogget om har sluttet å fungere, og de har deretter gitt opp kampen. Nå er det nesten utelukkende kun betalingstjenester som fortsatt kjemper mot Netflix, og som fortsatt virker. 

  Jeg har valgt ut en rekke artikler fra diverse nettsider som forklarer mer om dette:

  Hvis du ønsker enda mer informasjon om hvorfor mange slike tjenester har sluttet å virke anbefaler jeg deg å lese disse artiklene. 

  Endre Netflix Region

  Denne guiden hadde opprinnelig kun én metode, men jeg bestemte meg for å inkludere et par andre, hvorav en av dem er både gratis og koster penger.
  Jeg kan kun garantere at den første metoden jeg nevner virker, hvis de andre slutter å virke anbefaler jeg deg å kontakte support, men jeg skal forsøke å holde alle metodene oppdaterte, med enten om de fungerer eller ikke (for meg).

  Dem første metoden som denne guiden handler om er NordVPN. (De andre metodene blir lagt over de neste dagene)

  Metode 1: NordVPN (lenke)

   - https://www.nordvpn.com -

  Hva: VPN-Tjeneste (Program / App)
  Pris: $11,95/måned, $42/6 måneder eller $69/året
  (trykk på prisene for å se prisen i NOK.)

  Nyttige NordVPN Lenker: Forside - Funksjoner - Priser - FAQ

  Generelt

  NordVPN er tjenesten jeg bruker for å endre Netflix region / bruke amerikansk Netflix. Utviklerne jobber kontinuerlig med å oppdatere tjenesten til å virke på Netflix, og klarer som regel dette 1-3 dager etter at server(ne) slutter å fungere, noe som er veldig mye bedre enn de andre tjenestene som jeg bruker eller har snakket om via support, som gjerne bruker fra 5 dager til 10 dager.

  NordVPN er et program som du installerer på enheten din. Deretter velger du i programmet hvilken server du vil koble til. Dette gjør at det eneste du trenger å gjøre er å installere programmet. Du trenger ikke å sette opp for eksempel DNS/VPN innstillinger selv ettersom programmet gjør alt det for deg.

  Operativsystemer

  VPN-Tjenesten har full støtte for følgende operativsystemer:

  logo_windows_7logo_windows_8 logo_windows_10

  ioslogo_mac_os_xlogo_android

   

  Så lenge du har et av de over kan du bruke den spesifikke appen/programmet til operativsystemet. Men om du for eksempel skulle ha en Apple TV, så gjelder den neste linjen.
  Hvis du har en ruter eller et modem som støtter protokollene PPTP, L2TP/IPsec og/eller OpenVPN kan du sette opp NordVPN på hele nettverket, noe som vil resultere i at alle enhetene på nettverket vil benytte seg av VPN-tjenesten.  Det er veldig få modem/rutere du får fra bredbåndsleverandøren som støtter dette.

  Instruksjoner - Generelt

  Instruksjonsdelen er delt inn i tre deler, kjøpe NordVPN, deretter laste ned og bruke appen og til slutt  kommer en oversikt over NordVPN servere for Netflix.

  NordVPN har de siste månedene jobbet hardt med en stor oppdatering av appen deres, nytt design, mer brukervennlig, flere funksjoner, rett og slett enklere og finere å bruke. De har nå gjort både beta-versjonen og den gamle versjonen tilgjengelig, før så hadde jeg begge versjonene med i denne guiden, men har nå valgt å utelukke den gamle versjonen helt, da den nærmest er helt ubrukelig, etter min mening selvfølgelig.

  Kjøp NordVPN

  1. Kjøp NordVPN ved å gå til denne siden: Trykk her
  2. Da vil du komme til siden under med en oversikt over NordVPN's tre (minus en "gjemt" type) abonnements-typer.

  NordVPN har lagt opp betalingssystemet sitt slik at de eneste forskjellene mellom planene deres er hvor intervallene mellom betalingen og prisen du betaler. Det er ingen forskjell med tanke på funksjoner mellom de forskjellige abonnementstypene.

  Planene er for enten 1 måned, 6 måneder, 1 år og en siste på hele 2 år. Jo lenger du betaler, jo lavere blir prisen per måned. Den laveste månedsprisen får du om du velger å betale for 2 år, da får du en månedspris på $4, som er halvparten av hva du betaler om du betaler en gang i måneden, dermed får du faktisk et helt år gratis.

  Instruksjoner - Bruke appen

  1. Du har nå kjøpt NordVPN og kan bruke tjenesten. Men du må først laste ned selve tjenesten. Noe som du gjør ved å gå til "Min Konto" / "My Account" -> "Nedlastningsområde" / "Download area" som ser slik ut:
  2. Last ned programvaren for operativsystemet ditt.
  3. Du kan bruke den så fort den er ferdig med å installere.
  4. Når installeringen er ferdig er det mulig at du blir bedt om å starte PCen på nytt noe som du i så fall bør gjøre.
   Etter det så kan du finne det nye programmet som heter "Start NordVPN", eventuelt bare "NordVPN"
  5. Programmet ser slik ut når du starter det:
  6. Skriv inn Email-adressen du brukte når du kjøpte NordVPN og logg inn.
  7. Etter at du har logget inn ser programmet slik ut:
  8. Det jeg nå anbefaler deg til å gjøre er å bruke en av beta-appens beste funksjoner som du ikke finner i den opprinnelige versjonen og det er muligheten til å favorisere Servere.  For å gjøre dette skal du nok en gang trykke på "Servers" fanen i øvre venstre hjørne:
  9. Du vil da komme til denne siden. Se oversikten over servere & regioner lenger nede og favoriser en server # fra hver region. 
  10. Slik ser favorittlisten ut for meg etter at jeg har gjort det (PS: Ikke kopier fra denne oversikten, den er ikke nødvendigvis oppdatert! For den oppdaterte oversikten bla nedover):
  11. Se felles instruksjonene for hvilke servere du skal bruke for hvilke regioner.

  Bruke NordVPN på Netflix (Server Oversikt)

  Disse instruksjonene gjelder begge appene, den offisielle såvel som beta-versjonen.

  1. Jeg har opprettet et Office Excel regneark med alle Netflix regionene som NordVPN støtter, og hvilke servere du skal koble til for å bruke de forskjellige regionene. Jeg oppdaterer denne så fort det er endringer. Velg en av serverne for regionen (fra oversikten under) du ønsker å endre til og så er det bare å koble til serveren. Dokumentet blir oppdatert ved endringer. (Trykk her for å gå til regnearket under): 

  10. Nyt muligheten til mange flere Filmer og TV-Serier

  Fordeler

  • Enkel installering. 
  • Fint oversiktlig og brukervennlig design og utseende.
  • Flere nyttige funksjoner: Søk, favoritter med mer. For full oversikt over funksjoner gå til denne siden.
  • Du kan lett se kapasitet, ping og beliggenhet for hver server.
  • Mulighet til å endre mellom tilkoblingstypene UDP og TCP.
  • Fungerer på flere Netflix regioner, se over for oversikt.
  • Ubegrenset båndbredde.
  • Streng no-logging policy.
  • 2 samtidige tilkoblinger per konto, krever dog bruk av forskjellig tilkoblingstype, f. eks. PC på UDP og Mac på TCP.
  • 30 dagers full angrerett.
  • Mulighet for 3 dagers prøveperiode (kontakt support).
  • Har som mål å fjerne region basert innhold på for eksempel Netflix som er et krav fra innholdsleverandørene.
  •  

  Ulemper

  • Månedsprisen er litt stiv...
  • Live chat er midlertidig lagt ned pga. stor pågang (jobber visstnok med en løsning på dette)
   • Det tar som regel et par dager å få svar via mail
   • Anbefaler i så fall å kontakte dem via Facebook hvis det haster da de svarer mye fortere her, du kan kontakte dem via skype ved å trykke her.
  • Kunne lagt til en egen side/område i appen for Netflix, slik at man slipper å kontakte dem.
  • For å benytte prøveperioden må du kontakte dem via support. 

   

  Sluttvurdering

  Jeg har nå brukt NordVPN i flere måneder for å bruke amerikansk Netflix (og andre regioner), og så langt er jeg veldig fornøyd, de har for det meste servere som fungerer på Netflix USA, og det tar kort tid for dem å sette opp nye om Netflix skulle klare å blokkere dem. I tillegg til dette har de også flere andre regioner, ikke bare USA, som er tilfellet med en del andre VPN-tjenester. Ellers er appen enkel å installere og har et brukervennlig grensesnitt. Stabiliteten er grei, og merker ikke veldig store forskjeller med tanke på nedlastingshastighet.

  Til tross for at NordVPN er en av de dyrere tjenestene, er det de tilbyr en av de bedre tjenestene for Netflix, i tillegg til alle de andre bruksområdene som tjenesten også har. Konklusjonen er dermed at for Netflix, står NordVPN absolutt som en av de beste tjenestene i sin bransje.

  Du slipper forøvrig å kontakte support angående fungerende Netflix servere da jeg vil holde server oversikten i dette innlegget oppdatert.


  Har jeg hjulpet deg? Trykk på Twitter ikonet under for å dele innlegget med andre slik at innlegget kan hjelpe enda flere. :)

  Tweet: Lurer du på hvordan du kan få #Amerikansk #Netflix? Finn ut hvordan her!https://quenderin.blogg.no/1469405711_guide_endre_netflix_r.html


  Metode 2: Unblock-US  (lenke)

  Hva: VPN-Tjeneste Program/APP
  Pris: 7-dagers prøveperiode => $4.99/måned eller $49.90/året
  (trykk på prisene for å se prisen i NOK.)

  NB: Det ser ut som det er veldig forskjellig om denne metoden virker for folk eller ikke. Har snakket med flere som jeg kjenner, og spurt dem om å prøve begge metodene, veldig få har problemer med NordVPN, mens noen har problemer med Unblock-US mens andre har ikke. Hvis den første du prøver ikke virker, sjekk denne siden og prøv alle metodene for enheten/operativsystemet din/ditt.

  1. Trykk her for å komme til siden slik at du kan registrere deg, noe som du gjør på siden i bildet under.

  2. Legg inn epostadressen din, og trykk "Start Trial".


   

  3. Du vil da komme på denne siden.

  4. Trykk på "Set it up"


   

  5. Trykk på lenken under "Easy Setup App" (anbefales sterkt!).

  6. Om du får spørsmål om tillatelse/brukerkontroll, si ja slik at programmet blir installert. 

   
  7. Installeringen tar kort tid, og når den er ferdig vil følgende ikon dukke opp i systemstatusfeltet nederst i høyre hjørnet på verktøylinen: 

  8. Høyreklikk på den og trykk på "Turn On". (ikonet skal nå lyse grønt)
  Gå tilbake til forsiden og sjekk om tjenesten virker. Den skal se som under om det virker.

  9. For å endre hvilken region du bruker Netflix i, trykk på nedtrekksmenyen (som for øyeblikket har det norske flagget og "Norway" og velg regionen som du ønsker å bytte til, og trykk deretter "Update".

  10. Gå tilbake til Netflix. Enjoy a good movie/show!


  Har jeg hjulpet deg? Trykk på Twitter ikonet under for å dele innlegget med andre slik at innlegget kan hjelpe enda flere. :)

  Tweet: Lurer du på hvordan du kan få #Amerikansk #Netflix? Finn ut hvordan her!https://quenderin.blogg.no/1469405711_guide_endre_netflix_r.html

  PS: Jeg får en viss prosentandel når du kjøper med lenken over, all inntekter vil bli brukt til videreutvikle bloggen samt å reklamere for bloggen på blant annet Google. 

  Ha en flott dag!

  Hvilke tjenester bruker dere, og hva ser dere etter når dere skal bestemme dere for en slik tjeneste? :)

  Hilsen Marius

   

  #Netflix #Film #TV #Serier #Fun #Underholdning #VPN #Teknologi #Helg

  27.07.2016 kl.22:48

  Prøvde unblock-us og skrev inn nye dns-server adresser. Det funket ikke.. :/

  Marius Flugsrud

  27.07.2016 kl.23:15

  Anonym:

  Prøvde du easy setup app? Den gjør mye av DNS tingene for deg slik at det eneste du trenger å gjøre er å velge Netflix region.

  27.07.2016 kl.22:51

  brukte easy setup app og det funket. Takk!

  Marius Flugsrud

  27.07.2016 kl.23:16

  Anonym:

  Flott! Takk for at du sier fra at det funket for deg. ;)

  Gjerne del innlegget med venner. :)

  Hilsen Marius

  Kristian

  28.07.2016 kl.18:51

  Eg prøvde unblock, men funket ikke.

  Prøvde først netflix via google crome og fikk opp denne meldingen

  "Oida, det gikk visst galt ?

  Proxy funnet

  Det virker som du bruker en unblocker eller proxy. Slå av disse tjenestene og prøv på nytt. For mer hjelp, gå til netflix.com/proxy"

  Prøvde så firefox, og der startet filmen bra, men etter 1 lite minutte popet det opp samme melding igjen og filmen ble blockert

  Marius Flugsrud

  28.07.2016 kl.19:06

  Kristian:

  Hei, Beklager at du ikke fikk det til. Hvilken metode brukte du? Easy Setup app eller gjorde du det manuelt?
  Prøv den andre metoden her: https://support.unblock-us.com/customer/en/portal/topics/598820-unblock-us-on-your-computer/articles

  Hvis du fortsatt får problemer må du nesten gå til NordVPN. Prøvde nettopp der igjen, og der funker den fortsatt bra med serverne som jeg har i oversikten.

  Håper du får det til, enten med Unblock-US eller eventuelt med NordVPN. :)

  Hilsen Marius

  Kristian

  28.07.2016 kl.19:16

  Brukte easy setup app. forøvrig så prøvde eg å reconnecte appen, og da funket det noen minutter til før den stoppet opp igjen

  Marius Flugsrud

  28.07.2016 kl.19:27

  Kristian:

  Da må du nesten avinstaller appen (Høyreklikk på ikonet i verktøylinjen) for så å gjøre det manuelt. Finn operativsystemet ditt på denne listen og gå til avsnittet "Manual setup" og følge instruksjonene der.

  PS: En ting som kanskje kan virke er at du oppretter en Chrome profil for deretter å utelukkende bruke denne profilen når du skal endre Netflix region. Etter at du har gjort det går du hit chrome://settings/clearBrowserData, for så å haker av "Informasjonskapsler og andre nettstedsdata" og på fra, tar du siden tidenes morgen.

  Etter at du har gjort det må du dessverre logge inn på Netflix på nytt igjen. Fordelen med å gjøre det på denne måten er at det da er kun Netflix som blir påvirket når du sletter nettleser data, og ikke alt annet du har logget inn på osv. :)

  Du kan følge instruksjonene med egen Chrome profil mens du fortsatt bruker Easy Setup app, for så å prøve det samme men etter at du har slettet appen og gjort det manuelt.

  (beklager om eventuelt kaos i kommentaren, kommentarfeltet i admin-panelet er et herk å skrie lange tekster i. haha.)

  Hilsen Marius

  magnus

  28.07.2016 kl.21:47

  Hei! hadde vært supert om du har kunnet laget en guide for hvordan man får tilgang til USA-netflix på Smart-tv.

  Mvh

  Magnus

  Marius Flugsrud

  28.07.2016 kl.22:35

  magnus:
  Hei!
  God idé, skal se på det. :)

  Marius

  Marius Flugsrud

  02.08.2016 kl.18:22

  magnus:
  Hei, jeg har snakket med VPN tilbyderen jeg bruker og spurt om dette, og fikk da dette svaret:

  "Regarding SmartTV or PS4, since SmartDNS is not available at the moment, you need to have a VPN router, that supports either OpenVPN, PPTP or L2TP, in order to connect your SmartTV or PS4 to our servers."

  Hvis du ønsker mer informasjon om dette, skriv en ny kommentar, svarer så fort jeg kan.

  Marius

  Mywappy

  01.08.2016 kl.05:13

  Very Nice

  Svein Inge

  02.08.2016 kl.12:47

  Hei

  Antar dette bare funker på selve PCen, og ikke for alle enheter koblet til nettet. Finnes det en tilsvarende løsning for netflix på bl.a PS4?

  Marius Flugsrud

  02.08.2016 kl.18:23

  Svein Inge:

  Hei, jeg har snakket med VPN tilbyderen jeg bruker og spurt om dette, og fikk da dette svaret:

  "Regarding SmartTV or PS4, since SmartDNS is not available at the moment, you need to have a VPN router, that supports either OpenVPN, PPTP or L2TP, in order to connect your SmartTV or PS4 to our servers."

  Hvis du ønsker mer informasjon om dette, skriv en ny kommentar, svarer så fort jeg kan.

  Marius

  Luten

  02.08.2016 kl.13:37

  Hei!

  Hva med oppsett for iPad? Er ingen easy app der og prøvde med vanlig Unbloced men det virket ikke..

  Marius Flugsrud

  03.08.2016 kl.16:54

  Luten:

  Tenker du på Unblock-US eller NordVPN nå?

  Stein

  03.08.2016 kl.17:18

  Prøvde Unblock-Us på min Ipad, kommer inn på Netflix appen og ser USA innholdet men får feilmelding "proxy detected" når jeg prøver å spille av.

  Marius Flugsrud

  04.08.2016 kl.19:15

  Stein:

  Først av alt: bra at du kommer og spør slik at vi får ordnet opp i det. :)
  Hvilken region ønsket du å bruke? Og hvilken server brukte du?
  Jeg prøvde nettopp US #340, uten feilmelding. Prøv følgende: før du kobler til, lukk Netflix appen. Koble til, slå iPaden av og på, sjekk at du fortsatt er koblet til (hvis ikke, hopp over dette steget), deretter prøver du Netflix igjen. Hvis det ikke virker, prøv en annen av serverne jeg har listet opp på den aktuelle regionen, og følger de samme instruksjonene igjen.

  Beklager en tildels uoversiktlig kommentar/svar.

  Hilsen Marius

  michael

  04.08.2016 kl.17:22

  Installerte nettopp nordVPN på pc windows 10 i dag. Prøvde netflix men fikk meldingen

  Whoops, something went wrong...

  Streaming Error

  You seem to be using an unblocker or proxy. Please turn off any of these services and try again. For more help, visit netflix.com/proxy.

  Marius Flugsrud

  04.08.2016 kl.19:15

  michael:

  Først av alt: bra at du kommer og spør slik at vi får ordnet opp i det. :)
  Hvilken region ønsket du å bruke? Og hvilken server brukte du?

  Jo

  04.08.2016 kl.17:51

  Etter å ha brukt Unlocator en lang tid (de har nå problemer fra tid til annen) er jeg nå over på Getflix som funker perfekt på min iMac, men ikke på IOS. Men så koster den bare $3,95 pr mnd!

  Marius Flugsrud

  04.08.2016 kl.19:19

  Jo:

  Fint å høre at du har en tjeneste som fungerer, får håpe den fortsetter slik. :)
  Om du likevel trenger en som virker på iOS, prøvde jeg nettopp NordVPN på en av deres US servere på på iPhone, uten problemer. :)

  Hilsen Marius

  Michael

  04.08.2016 kl.19:54

  Reion: usa

  Server: aner ikke. Og aner ikke hvordan jeg evt kan velge

  Michael

  Marius Flugsrud

  04.08.2016 kl.20:31

  Michael:
  Hvis du brukte den anbefalte appen, som ser slik ut:
  http://prnt.sc/c1nek6
  Logg inn, og trykk på "Server" fanen, bla deretter nedover til du finner USA #340, den er under "Standard VPN", nederst på listen med de amerikanske serverne. Deretter trykker du på "Connect". :)

  PS: Kan være en idé å fjerne nettleserdata før du begynner, eventuelt opprette en Chrome profil utelukkende for når du skal endre Netflix region (det er det jeg gjør), da slipper du å bli logget ut av alt det andre du er logget på (Facebook, mail osv).

  PS: Om du får det til å virke er det fint om du sier fra, så jeg vet det. Hvis ikke er det bare å si fra, eventuelt kan du også kontakte support for NordVPN via chatten.

  Hilsen Marius

  Ni Mo

  07.08.2016 kl.14:39

  Hei.

  Jeg bruker en side som heter www.unloactor.com.

  Det er ca samme pris som unblocker-US og det har fungert utmerket i over et år. Antar at det er det samme prisipper ver bruk av smart DNS. Godt fornøyd med tjenesten som kan anbefales.

  Bjørn

  07.08.2016 kl.22:25

  Testet akkurat nordvpn appen og den virker ikke. Får kommet inn for å se biblioteket, men får en feilmelding ved avspilling. Bruker en Samsung tab. Prøvde med Chrome, innebygd nettleser og netflix appen og med samme resultat. Noen tips?

  Marius Flugsrud

  07.08.2016 kl.22:52

  Bjørn:

  Hei, veldig fint at du kommenterer og spør om hjelp så vi får ordnet opp i det. :)
  Har du prøvd serverne US #340, #341, #342? De skal virke.

  Et par tips:
  1. Lukk Netflix appen før du bruker kobler til NordVPN.
  2. Koble til US #340, #341 eller #342 (alle skal virke, men jeg personlig har hatt god erfaring med US #340).
  3. Åpne Netflix.

  Hvis det fortsatt ikke virker, så er det bare å si fra. :)

  Ha en fortsatt flott helg, og håper du får det til å virke!
  Fint om du sier fra, om du fikk det til å fungere. :)

  Hilsen Marius

  Kine

  08.08.2016 kl.12:45

  Hei. Prøvde meg på den gratis versjonen, men installeringen vil ikke starte. Når jeg har trykt på set it up så kommer det opp instrukser for hvordan jeg skal installere dette. Den sier at jeg skal gå inn på network og endre masse ting. Jeg bruker mac så vet ikke om dette har noe med saken å gjøre? Ut ifra din forklaring virket det som om installeringen skulle starte av seg selv.

  I tillegg står det: `` Before you change your DNS settings to use Unblock-Us, be sure to write down the current server addresses or settings on a piece of paper. It is very important that you keep these numbers for backup purposes, in case you need to revert to them at any time ´´. Jeg skjønner ikke helt hva de mener med dette?

  Marius Flugsrud

  08.08.2016 kl.14:00

  Kine:

  Hei,
  Beklager om instruksjonene mine er forvirrende, og beklager om jeg spør om noe åpenbart, det er ikke for å være uhøfflig, men kun for å sjekke at vi får gått gjennom alle leddene og er "på samme side". Prøvde du å følge instruksjonene på denne siden: https://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/291525?_ga=1.120607244.501840263.1470410391 ? Beklager lang lenke.

  Eventuelt kan du se om denne hjelper mer: https://www.youtube.com/watch?v=rqr4fJwW8Yg (det er en vide av Unblock-US for hvordan du kan sette opp programvaren på Mac.

  Si fra hvis du fortsatt har problemer eller om du fikk det til å virke.

  Marius

  Vegar

  09.08.2016 kl.14:59

  Hei, har lasted ned NordVPN til en samsung tab. Får koblet til us340 og brukt netflix, men UK serverne 35 og 42 virker ikke. Er det noen andre servere som virker for Netflix i UK ? Topp blogg!

  Marius Flugsrud

  12.08.2016 kl.01:51

  Vegar:

  Hei, beklager for sent svar, har hatt det litt i overkant travelt fortiden. Oversikten har blitt oppdatert med nye servere, prøv den nye UK serveren. Fint om du sier fra om du får den til å virke eller ikke.

  Marius

  Thomas

  09.08.2016 kl.18:26

  Hei!

  Det finnes et godt GRATIS alternativ : ZenMate VPN som er et tilleg til Google Chrome , i gratis versjonen kan man velge mellom : USA,Tyskland,Hong Kong og Romania.

  Marius Flugsrud

  09.08.2016 kl.19:48

  Thomas:

  Hei, ZenMate er en av de jeg selv har brukt. Dessverre sliter disse mye mer med å ha fungerende Netflix servere, og da spesielt for gratisløsningen deres. Har valgt og ikke ha dem med på guiden pga. den siste statusen jeg fikk fra dem (for et par dager siden) var at Netflix ikke fungerte for noen av deres servere.

  Likevel: Takk for tipset. :)

  Stein

  10.08.2016 kl.19:55

  Hei! Nord VPN med USA #340 funker på Iphone og Ipad, men ikke på Windows? Har prøvd både med Netflix app, chrome og Safari. Hvorfor går det ikke? Tenkte å koble pc'n til TV'n. VPN funker ikke med Chromcast til tv'n.

  Marius Flugsrud

  10.08.2016 kl.20:03

  Stein:

  Hei, hyggelig at du bruker bruker guiden min. :)
  Synd at du ikke får det til å virke. Ser på problemet ditt nå, og vil legge igjen en ny kommentar så fort jeg har en løsning. ;)

  Marius

  Marius Flugsrud

  10.08.2016 kl.20:31

  Stein:

  Hei igjen. Sjekk følgende:

  1. Gå inn på "Settings" og sjekk at "DNS leak protection" er aktivert og at "Smart Play" er deaktivert.

  2. Gå til Kontrollpanel\Nettverk og Internett\Nettverkstilkoblinger (kopier den og lim den, da vil du gå direkte til nettverkskortene).

  3. Gå gjennom følgende prosesss på alle nettverkskortene:
  * Høyreklikk -> Egenskaper -> Fjern avmerkingsboksen for Internet Protocol Versjon 6 (TCP/IPv6)

  4. Påse at du også har fjernet nettleserdata. På Chrome kan du gjøre dette her: chrome://settings/clearBrowserData

  5. Du kan ikke ha noen kjørende torrents-programmer når du skal bruke NordVPN på Netflix, dette grunnet du ved torrents-bruk automatisk blir flyttet til en annen server.

  Hvis du har gjort alt over, og det fortsatt ikke virker starter du PCen på nytt. Kan være lurt og sjekke at ting fortsatt er som det skal. Hvis ting fortsatt ikke virker, men du har gått gjennom alt over, legg igjen en ny kommentar.

  Marius

  Marius Flugsrud

  25.08.2016 kl.00:11

  Stein:
  Hei, prøv nå, de har fikset Netflix USA. :)

  Mia

  15.08.2016 kl.21:52

  Heisann! Nå har jeg lastet ned Nordvpn og fikset alt som må gjøres der. Når jeg kommer inn på Netflix så kommer jeg til den amerikanske men når jeg prøver å spille av serien jeg ønsker å se så kommer det opp feilmelding om at "det virker som du bruker en unblocker eller proxy. slå av disse tjenestene og deretter prøv igjen"

  Nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, noen ideer?

  Marius Flugsrud

  16.08.2016 kl.13:34

  Mia:

  Hei Mia, beklager problemene du har hatt, og beklager sent svar.
  Har undersøkt litt, og det ser ut til at de sliter litt med de amerikanske serverne for øyeblikket. De er klar over problemet og jobber med å løse det asap. Har oppdatert oversikten.

  Driver og jobber med en stor oppdatering av innlegget, den nye versjonen vil inneholde instruksjoner for hvordan man kan prøve å fikse / feilsøke eventuelle problemer.

  Har du prøvd alle US serverne? Eventuelt hvis du ønsker kan du gå gjennom følgende prosedyrer som kanskje kan få Netflix USA til å virke, men kan ikke love det::

  1. Lukk iPhone Netflix appen.
  2. Koble til server x (gå gjennom alle for USA).
  3. Start iPhone på nytt (hold av/på knappen og hjem-knappen samtidig helt til Apple logoen kommer opp).
  4. Åpne NordVPN appen og og påse at du fortsatt er koblet til (hvis ikke, koble til og ikke start på nytt).
  5. Åpne Netflix.
  6. Hvis serveren ikke fungere, går du videre til neste USA server. Hvis den fungerer, enjoy Netflix. :P

  PS: Flott at du ber om hjelp, og takk for at du tok en tur innom bloggen! :)
  PSS: Fint om du gir beskjed etter at du har gått gjennom prosedyren over.

  Ha en flott uke!

  Marius

  Marius Flugsrud

  25.08.2016 kl.00:11

  Mia:
  Problemene med Netflix USA er fikset.

  Mia

  15.08.2016 kl.21:56

  Jeg bruker forresten Iphone, om det har noe å si!

  Marius Flugsrud

  16.08.2016 kl.13:34

  Mia:

  Hei Mia, beklager problemene du har hatt, og beklager sent svar.
  Har undersøkt litt, og det ser ut til at de sliter litt med de amerikanske serverne for øyeblikket. De er klar over problemet og jobber med å løse det asap. Har oppdatert oversikten.

  Driver og jobber med en stor oppdatering av innlegget, den nye versjonen vil inneholde instruksjoner for hvordan man kan prøve å fikse / feilsøke eventuelle problemer.

  Har du prøvd alle US serverne? Eventuelt hvis du ønsker kan du gå gjennom følgende prosedyrer som kanskje kan få Netflix USA til å virke, men kan ikke love det::

  1. Lukk iPhone Netflix appen.
  2. Koble til server x (gå gjennom alle for USA).
  3. Start iPhone på nytt (hold av/på knappen og hjem-knappen samtidig helt til Apple logoen kommer opp).
  4. Åpne NordVPN appen og og påse at du fortsatt er koblet til (hvis ikke, koble til og ikke start på nytt).
  5. Åpne Netflix.
  6. Hvis serveren ikke fungere, går du videre til neste USA server. Hvis den fungerer, enjoy Netflix. :P

  PS: Flott at du ber om hjelp, og takk for at du tok en tur innom bloggen! :)
  PSS: Fint om du gir beskjed etter at du har gått gjennom prosedyren over.

  Ha en flott uke!

  Marius

  Mario

  16.08.2016 kl.09:14

  Hei

  Flott guide og blogg, jeg bruker expressvpn og fungerer utmerket :)

  Marius Flugsrud

  16.08.2016 kl.13:35

  Mario:

  Takk for hyggelige ord og for at du besøkte bloggen. :)
  Flott og høre at du har en VPN-tjeneste som fungerer. ;)
  Jobber faktisk med en større oppdatering av innlegget, hvor jeg vil legge til nettopp ExpressVPN som en ny metode.

  PS: Har du prøvd ExpressVPN på noen andre regioner enn Netflix USA?

  Marius

  Mads

  19.08.2016 kl.10:49

  Hei.

  Kan dette programmet brukes til å få tilgang til fks svensk viaplay?

  Marius Flugsrud

  19.08.2016 kl.13:31

  Mads:

  Hei, det er et godt spørsmål!
  Startet en gratis prøveperiode der, og koblet til Sweden #7, kunne ikke se noen umiddelbare forskjeller på innholdet, og siden jeg ikke vet om noen titler som kun er på Svens Viaplay kunne jeg ikke sjekke det opp noe mer, men jeg fikk ikke noen feilmeldinger når jeg startet å se noe.

  Jeg vil anbefale deg til å spørre support på NordVPN om du kan få prøve tjenesten i 3 dager, for så å koble til Sweden #7, og så rett og slett bare prøve deg frem.

  Fint om du kommer tilbake når du har funnet ut om innholdet endres ved bruk av tjenesten. ;)
  Ha en flott helg!

  Marius

  Tone

  22.08.2016 kl.23:26

  Kan det se ut som om Nord VPN er blokket. Får opp feilmelding med henvisning til proxy?

  Marius Flugsrud

  23.08.2016 kl.00:25

  Tone:

  Hei, først av alt, veldig fint at du spør. :)
  Dessverre har du rett i at NordVPN for øyeblikket har problemer med flere av Netflix serverne sine, og deriblant Netflix USA. De jobber hardt med å sette opp nye servere som skal fungere.

  Har snakket med support nå nettopp og de har sagt at nye servere for alle regioner skal bli satt opp mellom slutten av denne uken og starten av neste uke.

  Dette er svaret fra NordVPN support:

  "We are currently having several technical interruptions with dedicated Netflix servers and doing our best to solve the issues. I am very sorry for the inconvenience.

  We are working for issues to be fixed ASAP."

  Vil anbefale deg til å vente med å eventuelt be om å få pengene tilbake til tidligst midten av neste uke. Om du likevel ønsker å få pengene tilbake kan du kontakte dem på via chat eller mail og be om å få penge tilbake. Jeg har behold kontoen min da jeg har troen på at de vil få serverne oppe om kort tid, og bruker i mellomtiden Netflix UK, som også har mange flere titler enn det Netflix Norge har.

  Marius

  PS: Ble en litt lang kommentar, så beklager for eventuelt kaos.

  Marius Flugsrud

  25.08.2016 kl.00:10

  Tone:
  Hei igjen, de har fikset Netflix USA. Sjekk oversikten for ny server.

  linda

  29.08.2016 kl.02:58

  hei jeg har nå prøvd flere ganger og få til dette uten hell....vurderer og sende en mail og si jeg vil bli slettet fra nordvpn. Jeg prøvde usa senest for noen få minutter siden og får opp feilmelding hver eneste gang. prøvde også denne nye unblock us men der fikk jeg det heller ikke til...står at jeg kan åpne men da kommer det opp hvordan jeg vil åpne den...ved hjelp av ett program på nett eller ett som allerede er installert på pc...men ingenting skjedde. Har hatt denne tjenesten nå i nesten en mnd og fått sett bare en film der jeg klarte og logge meg på Australia siden....en smule frustrert..

  Marius Flugsrud

  29.08.2016 kl.03:01

  linda:

  Hei, har du prøvd serverne som er listet opp på oversikten? USA #346, #347 eller #348?
  Prøv å fjerne nettleserdata, søk på google om du ikke vet hvordan du gjør det.

  Marius Flugsrud

  09.09.2016 kl.02:15

  linda:

  Oppdatering:

  Prøv følgende:
  1. Gå inn på innstillingene for NordVPN og aktiver Smartplay, etter dette sjekker du at DNS serverne i appen (innstillingene) er følgende: 146.148.119.121 104.130.169.74
  2. Når du har gjort dette kobler du til Tyskland #71. 3. Følg instruksjonene på denne siden: http://www.wikihow.com/Flush-DNS slik at du nullstiller DNS på PCen din.

  PS: Du trenger kun å restarte PCen hvis det ikke virker, selv etter at du har prøvd trinn 5 og 6.
  4. Gå til Netflix, du bør nå ha tilgang til Netflix USA.
  Om du fortsatt ikke har tilgang må du gjøre følgende:

  5. Gå hit i kontrolpanelet: Kontrollpanel\Nettverk og Internett\Nettverks- og delingssenter I tabellen for aktive nettverk trykker du Ethernet eller Trådløs => Egenskaper => Trykk på Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) (slik at den blir valgt/uthevet => Egenskaper => Skriv inn følgende servere (i rekkefølge):
  146.148.119.121
  104.130.169.74
  Trykk OK.
  Deretter haker du av Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6.

  Gjør det samme til du har gjort det på alle aktive tilkoblinger.
  Følg trinn 1,2,3,4 igjen.

  Marius

  31.08.2016 kl.11:02

  Hei

  Det kan se ut som serverne for USA i forhold til netflix har vært sperret i to dager nå, vet du noe om dette? Jeg lastet ned NordVPN for en uke siden ca, og da fungerte det fint, men hos meg har det hvertfall ikke virket de to siste dagene, og jeg får opp den beskjeden om å slå av proxy når jeg prøver å spille av.

  Også lurte jeg på hvor ofte du undersøker hvilke servere som fungerer og oppdaterer dem her på siden?

  Takk for flott og enkel å følge guide:)

  Marius Flugsrud

  31.08.2016 kl.11:47

  Anonym:

  Hei, jeg prøver å teste USA og UK serverne så ofte som mulig, men ser ut til at US serverne gikk ned uten at jeg oppdaget det, noe som jeg beklager for. Jobber for øyeblikket hardt med å få ut noen nye innlegg som vil erstatte dette innlegget. Det vil være en veldig stor oppgradering, noe som har krevd mye arbeid og tid. De nye innleggene vil bli publisert i løpet av de neste dagene.

  Har forøvrig snakket med dem, og de sa da at de sannsynligvis ville ha nye (fungerende) Netflix USA servere oppe å gå i løpet av denne uken (altså uke 35).

  PS: Hyggelig at du liker guiden, gjerne del den videre. :)
  PSS: Skal oppdatere deg via denne kommentaren + oversikten når jeg har nyheter ang. Netflix USA. :)

  Marius

  Marius Flugsrud

  09.09.2016 kl.02:15

  Anonym:

  Oppdatering:

  Prøv følgende:
  1. Gå inn på innstillingene for NordVPN og aktiver Smartplay, etter dette sjekker du at DNS serverne i appen (innstillingene) er følgende: 146.148.119.121 104.130.169.74
  2. Når du har gjort dette kobler du til Tyskland #71. 3. Følg instruksjonene på denne siden: http://www.wikihow.com/Flush-DNS slik at du nullstiller DNS på PCen din.

  PS: Du trenger kun å restarte PCen hvis det ikke virker, selv etter at du har prøvd trinn 5 og 6.
  4. Gå til Netflix, du bør nå ha tilgang til Netflix USA.
  Om du fortsatt ikke har tilgang må du gjøre følgende:

  5. Gå hit i kontrolpanelet: Kontrollpanel\Nettverk og Internett\Nettverks- og delingssenter I tabellen for aktive nettverk trykker du Ethernet eller Trådløs => Egenskaper => Trykk på Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) (slik at den blir valgt/uthevet => Egenskaper => Skriv inn følgende servere (i rekkefølge):
  146.148.119.121
  104.130.169.74
  Trykk OK.
  Deretter haker du av Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6.

  Gjør det samme til du har gjort det på alle aktive tilkoblinger.
  Følg trinn 1,2,3,4 igjen.

  Marius

  Kristoffer

  02.09.2016 kl.20:58

  Hei!

  Det virker fortsatt som at serverne er nede.

  Vet du hvordan det ligger an i forhold til å få tilgang til USA nå?

  Med vennlig hilsen

  Kristoffer

  Marius Flugsrud

  05.09.2016 kl.01:29

  Kristoffer:

  Hei, beklager sent svar, serverne gikk ned for et par dager siden.
  Jeg snakket nettopp med dem og fikk beskjed om at nye servere skal være opp i løpet av de neste dagene. De jobber også med å finne en mer permanent løsning da det ikke tok lang tid for Netflix å blokkere de nye serverne deres. Vil oppdatere oversikten når jeg har ny informasjon.

  Marius Flugsrud

  09.09.2016 kl.02:14

  Kristoffer:

  Oppdatering:

  Prøv følgende:
  1. Gå inn på innstillingene for NordVPN og aktiver Smartplay, etter dette sjekker du at DNS serverne i appen (innstillingene) er følgende: 146.148.119.121 104.130.169.74
  2. Når du har gjort dette kobler du til Tyskland #71. 3. Følg instruksjonene på denne siden: http://www.wikihow.com/Flush-DNS slik at du nullstiller DNS på PCen din.

  PS: Du trenger kun å restarte PCen hvis det ikke virker, selv etter at du har prøvd trinn 5 og 6.
  4. Gå til Netflix, du bør nå ha tilgang til Netflix USA.
  Om du fortsatt ikke har tilgang må du gjøre følgende:

  5. Gå hit i kontrolpanelet: Kontrollpanel\Nettverk og Internett\Nettverks- og delingssenter I tabellen for aktive nettverk trykker du Ethernet eller Trådløs => Egenskaper => Trykk på Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) (slik at den blir valgt/uthevet => Egenskaper => Skriv inn følgende servere (i rekkefølge):
  146.148.119.121
  104.130.169.74
  Trykk OK.
  Deretter haker du av Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6.

  Gjør det samme til du har gjort det på alle aktive tilkoblinger.
  Følg trinn 1,2,3,4 igjen.

  Marius

  Shoaib

  05.09.2016 kl.01:05

  Takk for interessant innlegg, men ser ikke at du har tatt med det jeg tror er den beste og enkleste løsningen, smartflix hvor man får sett alt netflix har av tilgang på alle steder.

  Marius Flugsrud

  05.09.2016 kl.01:34

  Shoaib:

  Hei, Smartflix var ganske riktig den beste løsningen, for en tid tilbake siden. Men denne tjenesten ble for et par måneder siden lagt ned av utvilklerne grunnet de ikke følte de kunne garantere at tjenesten skulle fortsette å virke fullstendig. Jeg skrev om denne tjenesten i den forrige guiden: http://quenderin.blogg.no/1455050664_nettflixserien__del_4.html

  Dette her er en informasjonslinje på toppen av Smartflix.io sin side:
  "Following the very recent, extremely aggressive and targeted VPN/proxy crackdown by Netflix, we do not feel confident we can provide the same quality of service we used to provide to our users. We sincerely apologize for the inconvenience. ?The entire Smartflix Team"

  Setter dog pris på forslaget, men de fjernet muligheten til å nå andre regioner helt etter at de la ned tjenesten, dermed er den uaktuell i dette innlegget. Programmet kan dog fortsatt brukes, men ikke for å få tilgang til andre regioner.

  Marius

  Håvard

  09.09.2016 kl.00:39

  Hei, lasta nettopp ned nordvpn, men finner ingen server som funker, netflix sier bare: oida, noe gikk visst galt

  veit du hvilke servere som funker nå?

  Marius Flugsrud

  09.09.2016 kl.02:12

  Håvard:

  Hei, har nå brukt den siste timen på å snakke med NordVPN support for å teste ut en mulig løsning, og kan nå endelig bekrefte at den virker, såvidt jeg skjønner pleirer denne å virke, selv når de ikke har dedikerte Netflix USA servere.

  Instruksjoner er som følger:
  1. Gå inn på innstillingene for NordVPN og aktiver Smartplay, etter dette sjekker du at DNS serverne i appen (innstillingene) er følgende:
  146.148.119.121
  104.130.169.74

  2. Når du har gjort dette kobler du til Tyskland #71.

  3. Følg instruksjonene på denne siden: http://www.wikihow.com/Flush-DNS slik at du nullstiller DNS på PCen din. PS: Du trenger kun å restarte PCen hvis det ikke virker, selv etter at du har prøvd trinn 5 og 6.

  4. Gå til Netflix, du bør nå ha tilgang til Netflix USA.

  Om du fortsatt ikke har tilgang må du gjøre følgende:

  5. Gå hit i kontrolpanelet: Kontrollpanel\Nettverk og Internett\Nettverks- og delingssenter
  I tabellen for aktive nettverk trykker du Ethernet eller Trådløs => Egenskaper => Trykk på Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) (slik at den blir valgt/uthevet => Egenskaper => Skriv inn følgende servere (i rekkefølge):
  146.148.119.121
  104.130.169.74
  Trykk OK. Deretter haker du av Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6.

  Gjør det samme til du har gjort det på alle aktive tilkoblinger.

  Følg trinn 1,2,3,4 igjen.

  Marius

  Mathias

  10.09.2016 kl.22:39

  Hei!

  Først må jeg bare si at det er en utrolig nyttig og god blogg du skriver. Så til problemet mitt. Jeg har prøvd den nye metoden for å koble seg til USA. Uansett hvor nøye jeg følger det som står her på bloggen, ender jeg alltid opp med tysk Netflix. Vet du hvordan jeg kan løse dette og få amerikansk?

  Mathias

  Marius Flugsrud

  13.09.2016 kl.20:52

  Mathias:

  Hei, beklager virkelig for sent svar. Takk for hyggelig kommentar. :)
  Har nå prøvd meg frem og funnet frem til at Smartplay virker når du har koblet til USA #12.

  kristian tolpin

  23.09.2016 kl.01:48

  Mener du at dette er en god vpn? Så ustabilt å drøyt må du lete lenge etter, Dette koster faktisk penger. Hvordan kan du forsvare dette?

  Marius Flugsrud

  23.09.2016 kl.02:58

  kristian tolpin:

  Hei, beklager at du har problemer, jeg forsvarer anbefalingen grunnet egen erfaring, samt erfaringene til leserne og andre bekjente som har sagt fra om at tjenesten virker for dem.

  Har du prøvd å kontakte support for å se om de kan finne ut av årsaken? Har du for eksempel prøvd å endre til TCP/UDP? Har ofte virket for meg hvis jeg sliter litt med hastigheten.

  Hvis det ikke virker fikk jeg følgende instruksjoner fra dem nå nettopp, kan hende det virker bedre. Hvis ikke vil jeg sterkt anbefale deg til å kontakte dem direkte:

  "Here are the instructions on how to use Windows 10 in-built VPN client.

  Click on Windows icon -> Settings -> Network and Internet -> VPN -> Add a VPN connection
  Then a list of settings will appear and here is what you need to type in :
  VPN Provider ; Windows (in-built)
  Connection name : NordVPN L2TP
  Server name or address : for example us12.nordvpn.com
  You can check our full server list here https://nordvpn.com/servers/
  VPN type : L2TP with Pre-Shared key
  Pre-Shared key : nordvpn
  Type of Sign-in info : username and password
  Then just type in your NordVPN credentials in username / password fields and you will be able to connect."

  Dan-Robin

  01.10.2016 kl.21:57

  Hei, jeg har forsøkt flere ganger å koble til min macbook men får bare den kjente feilmeldingen...

  har forsøkt ulike "usa #..." uten å komme gjennom :( hva bør jeg gjøre?

  Marius Flugsrud

  02.10.2016 kl.13:50

  Dan:

  Hei, jeg har nettopp snakket med NordVPN for å få oppdatert informasjon, og fikk følgende server listet opp for USA:
  USA #385-388.

  Jeg har ikke hatt muligheten til å teste selv ennå, så det er fint om du sier fra om det virker eller ikke.

  Dan-Robin

  02.10.2016 kl.13:05

  Hei og takk for info på denne siden.

  Jeg sliter med å se netflix selv etter at jeg har installert alt i korrekt rekkefølge i følge din beskrivelse. jeg har en macbook pro. kommer inn og kan velge blant am filmer, men så kommmer den berømmelige feilmeldingen når jeg skal streame.

  Har forsøkt flere kanaler, tom andre land.

  Hva gjør jeg feil?

  Marius Flugsrud

  02.10.2016 kl.13:50

  Dan:

  Hei, jeg har nettopp snakket med NordVPN for å få oppdatert informasjon, og fikk følgende server listet opp for USA:
  USA #385-388.

  Jeg har ikke hatt muligheten til å teste selv ennå, så det er fint om du sier fra om det virker eller ikke.

  Dan-Robin

  02.10.2016 kl.20:05

  Hei og takk for raskt svar.

  PÅ min liste så går det kun opp til USA #323?

  Prøver jeg den så kommer jeg inn på filmen men bildet står bare i frys og filmen vil ikke spilles av. Hva tror du skyldes det?

  Marius Flugsrud

  02.10.2016 kl.20:56

  Dan:

  Hei, anbefaler deg å skaffe deg beta-versjonen hvis du ikke har den, https://downloads.nordvpn.com/apps/windows/latest.exe

  Den er mye bedre enn den gamle. Bruk betaversjonens søkefunksjon til å søke etter f. eks. "United States #385". Du vil ikke finne den ved å kun søke etter #385. Du kan også scrolle nedover til du kommer til den.

  Den gamle versjonen har kun sortert serverne etter land ikke etter #, dermed må du lete mer etter å finne en spesifikk server, men den skal være der. Dette problemet eksisterer ikke i beta-versjonen, noe som gjør det mye lettere, noe som er en av de mange grunner for hvorfor jeg anbefaler folk å bruke betaversjonen istedenfor den andre.

  Ha en fortsatt fin helg, og hvis du fortsatt har problemer, eller forøvrig andre ting du ønsker å si/kommentere er det selvfølgelig bare å kommentere, leser og svarer kommentarer kort tid etter de er sendt inn.

  Marius

  Filip

  11.10.2016 kl.22:34

  Sitter i Afrika og alt virker flott når jeg nå bruker NordVPN. Takk for hjelp. Lurte bare på om du også har en link direkte til Google Docs Spreadsheets dokumentet ditt?

  Marius Flugsrud

  13.10.2016 kl.21:35

  Filip:

  Hei, takk for hyggelig kommentar, fint å vite at det fungerer! :)
  Har byttet over til å bruke Excel, du kan finne lenken i innlegget, rett over regnearket og her: https://1drv.ms/x/s!ArOVciDrlnF1i8ZzriYA18gRs8uq9g (litt vanskelig lenke, så foreslår å gå til regnearket via lenken i innlegget... :P )

  Marius

  donk

  14.10.2016 kl.05:18

  ExpressVPN er et annet godt alternativ. Virket siste 6mnd regelmessig. 24t chat som opplyser om hvilke servere som virker hvis du har problemer.

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:35

  donk:

  Hei, takk for forslaget, testet ExpressVPN over en lengre periode for en kort stund siden for en større oppdatering av guiden, men fikk den sjeldent til å fungere, og support hadde ikke noe hell i å fikse det heller, men det er bra du får det til å fungere for deg. :)

  PS: Beklager sent svar.

  Marius

  Kenneth

  20.10.2016 kl.18:02

  netflix us ser ut til at være blokket

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:36

  Kenneth:

  Hei, beklager at du har problemer, sjekk at Smartplay ikke er aktivert, prøv å koble til USA #386, prøvde den nettopp selv og fikk den til å virke.
  Hvis det fortsatt ikke fungerer kan du sjekke at DS Leak Protection er aktivert, og fjern nettleserdata (søk på google om du ikke vet hvordan du gjør det).

  Hvis du fortsatt ikke får det til å fungere er det bare å legge igjen en ny kommentar, vil svare så fort jeg kan. :)

  PS: Hvis du fortsatt ikke får det til å fungere kan du prøve å koble til for eksempel en norsk server med Smartplay aktivert.

  Ha en fortsatt fin helg, kveld samt ha en fin uke. :)

  Marius

  Anne S.

  20.10.2016 kl.19:08

  Hei

  Har betalt for en måned da jeg ville se Suits sesong 5 på Netflix fra Canada men den har vært nede i flere uker så jeg får ikke sett den. Vet du noe mer om dette? Trodde kjapt det kom nye løsninger?

  Takk for hjelpen.

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:38

  Anne S.:

  Hei, de prioriterer å fikse Netflix USA, da det er den aller mest populære, beklager at det er en god stund siden de har hatt noen Canada servere. Skal kontakte dem og be om status på nye servere.

  PS: Beklager sent svar.

  Marius

  Archon84

  20.10.2016 kl.21:00

  Heisann 😁

  Meget godt innlegg😃 Gleder meg til å lese oppdateringen😀

  Sliter litt innimellom med anbefalte servere på nordVPN. Som feks i skrivende stund funker ikke us 385-88. Har vært av og på i hele dag, og nå helt fraværende. Bare hos meg?

  Måtte ta til nytte tyskland og smartplay. Ikke superstabilt det heller.

  Fikk lyst å skrive og legge igjen noe (kanskje) nyttig info.

  Ha en fin kveld 😀

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:45

  Archon84:

  Hei, takk for hyggelig ord og hyggelig kommentar, alltid hyggelig. :)
  Oppdateringen har blitt litt i overkant stor, og i tillegg til alt annet jeg driver med for tiden har gjort at det har tatt veldig lang tid (er aktiv jobbsøker, og går på arbeidssøker kurs for tiden), men tipper det vil være ute i løpet av denne uken.

  Caroline

  24.10.2016 kl.23:48

  Hei! Jeg er skikkelig frustrert nå. For det første klarte jeg å betale 48 dollar, når jeg egentlig trodde jeg skulle betale 4 dollar i mnd for NordVPN, og for det andre, så får jeg det ikke til å funke. Du har veldig bra guide du har skrevet, så jeg har fått til alt det. Men det går bare utroooolig tregt, og når jeg skrur av VPN, så går det normalt igjen. Også kommer det opp feil meldinger om at internett ikke funker osv... Blir så oppgitt :-( Prøvd å koble til USA #387,388 osv. Og alle de andre. Ingenting funker..

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:45

  Caroline:

  Skjønner at det er irriterende, $4 per måned gjelder ved kjøp av 2 årsabonnement, $48 som er det abonnementet du endte opp med er et årsabonnement, håper ikke misforståelsen ble forårsaket av mitt innlegg. Du kan be om å få refundert pengene om du ønsker det, da er det bare å sende dem en mail.

  Glad å høre at du ellers liker guiden, alltid hyggelig med positive ord. :)

  Sjekk at Smartplay er skrudd av, og prøv USA #386 (prøvde denne nettopp selv og fikk den da til å fungere). Om det fortsatt ikke fungerer sjekk at DNS Leak Protection er skrudd på, og fjern nettleserdata (søk på google for instruksjoner).

  Fungerer det fortsatt ikke kan du prøve å koble til en av de norske serverene med Smartplay aktivert.

  Hvis du fortsatt ikke får det til å fungere er det bare å legge igjen en ny kommentar.
  Beklager forøvrig sent svar.

  Marius

  26.10.2016 kl.00:27

  Smartflix

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:47

  Anonym:

  Smartflix ble lagt ned for flere måneder siden, se beskjeden på toppen av nettsiden deres. Det eneste den fungerer for nå er norsk Netflix.

  Marius

  Anne

  30.10.2016 kl.19:11

  Hei!

  Jeg betalte og lasta ned nordvpn, men får ikke netflix usa til å virke.

  Marius Flugsrud

  30.10.2016 kl.19:33

  Anne:

  Hei, beklager at du har problemer, sjekk at Smartplay ikke er aktivert, prøv å koble til USA #386, prøvde den nettopp selv og fikk den til å virke.

  Hvis det fortsatt ikke fungerer kan du sjekke at DS Leak Protection er aktivert, og fjern nettleserdata (søk på google om du ikke vet hvordan du gjør det).

  Hvis du fortsatt ikke får det til å fungere er det bare å legge igjen en ny kommentar, vil svare så fort jeg kan. :)

  PS: Hvis du fortsatt ikke får det til å fungere kan du prøve å koble til for eksempel en norsk server med Smartplay aktivert.

  Ha en fortsatt fin helg, kveld samt ha en fin uke. :)

  Marius

  Roma

  31.10.2016 kl.14:03

  Brukte unblock-us i går å det funket fint, men i dag funker det ikke lengre ..

  Marius Flugsrud

  31.10.2016 kl.14:09

  Roma:

  Hei, har selv aldri fått Unblock-US til å fungere, men det er fint at du får det til å fungere (i hvert fall periodevis).

  Prøv å fjern nettleserdata, søk på google for hvordan du gjør det.

  Si fra hvis du fortsatt ikke får det til å fungere. Jeg prøvde forøvrig NordVPN igjen i dag (USA #386) og fikk det til å fungere, og de har som regel fungerende servere for Netflix (USA), må dog si at de er litt dyrere enn Unblock-US, men det har blitt vanskeligere for VPN-tjenestene å ha fungerende Netflix servere da Netflix stadig vekk blokkerer serverne de skaffer.

  Ha en fin uke.

  Marius

  Lars

  02.11.2016 kl.10:50

  Hvoe blei det av USA 385+?

  Marius Flugsrud

  02.11.2016 kl.12:22

  Lars:

  Det er et veldig godt spørsmål. Virker som de sluttet å virke (til tross for #386 fortsatt virket for meg) så de tok dem bort....

  Beklager forøvrig, nye servere vil trolig bli gjort tilgjengelig i løpet av uken/helgen.

  Snakker i skrivende stund med NordVPN, så kommer tilbake med mer (hvis det er mer). :)

  Marius

  Marius Flugsrud

  02.11.2016 kl.12:30

  Lars:

  Hei, jeg har nettopp snakket med NordVPN, og det virker som om de skal være der, hvis de fortsatt ikke er der prøv følgende:

  Bruk Windows sin integrerte VPN system, og sett inn følgende informasjon:
  http://prntscr.com/d2338y

  Da vil du koble til USA #386, testet nettopp dette selv på Netflix og fikk da sett på titler fra Netflix USA uten feilmelding.

  Si fra hvis du ikke har Windows.

  Marius

  Marius Flugsrud

  03.11.2016 kl.13:54

  Lars:

  Serverne er nå tilbake og fungerer på Netflix USA. :)

  Marius

  08.11.2016 kl.16:34

  Hei!

  Jeg har brukt NordVPN i noen måneder nå, men mye av grunnen til at jeg valgte å betale for dette er at jeg gjerne skulle hatt tilgang til Netflix Canada. Og serverne der har vært nede helt siden jeg startet. Vet du om det jobbes med en løsning på dette?

  Marius Flugsrud

  08.11.2016 kl.18:13

  Anonym:

  Hei, har lagt merke til at Canada i veldig lang tid har vært svært sjeldent oppe (eller nærmere aldri). Beklager det.

  Er nå i kontakt med dem ang. Canada, kommer tilbake når jeg har mer informasjon. :)

  Marius

  Daniel

  08.11.2016 kl.20:57

  Hei, har nå innstallert NordVPN på en Mac og koblet meg på flere US servere. Får stadig samme feilmelding om at det oppdaget proxy server og det er ikke mulig å se noen av programmene. Har du noe forslag til løsning?

  Marius Flugsrud

  08.11.2016 kl.22:11

  Daniel:

  Har du prøvd USA #386?

  Scott

  10.11.2016 kl.17:08

  Har NORDVPN. Og netflix. Hvis jeg skifter til usa og prøver Netflix funker det ikke...

  Marius Flugsrud

  10.11.2016 kl.18:09

  Scott:

  Har du prøvd USA #386?

  Marius

  22.12.2016 kl.19:35

  Opera har gratis VPN

  Marius Flugsrud

  27.12.2016 kl.00:35

  Anonym:

  Jepp, du har rett, men etter det jeg vet så er denne blokkert av Netflix, og jeg tviler på at Opera fokuserer på å unngå denne blokkeringen, men skal ta en testkjøring av funksjonen på Netflix i løpet av de neste dagene.

  Marius

  VPNtrends

  11.01.2017 kl.00:25

  Nordvpn fungerer for Netflix ..

  Rigmor

  17.01.2017 kl.11:42

  Jeg bor i Spania. Kan denne brukes til å se den norske netflix også? Har brukt Hola men får bare opp feilmld om proxy. Har noen barn som har så lyst å se norske filmer.

  Marius Flugsrud

  24.01.2017 kl.20:18

  Rigmor:

  Hei, beklager veldig sent svar, har hatt noen travle uker.
  Dessverre har de ikke noen fungerende Netflix servere for Norge, de hadde det for et par måneder siden, men det ser ikke ut som det er høyest på priotieringslisten deres for øyeblikket.

  Men sist jeg snakket med dem prøver de så godt de kan med å fåd et til.

  Marius

  Arne Ronny

  17.01.2017 kl.19:37

  Hei hvis man skal se på netflix usa på ps3 er det noe spes man må gjøre på nordvpn for at det skal fungere? fungerer på pcen ser jeg men ikke på ps3?

  Marius Flugsrud

  24.01.2017 kl.20:19

  Arne Ronny:

  Hei, beklager sent svar, du må sette opp VPN direkte på ruteren din for å få amerikansk Netflix også på PS3.

  Marius

  21.01.2017 kl.15:08

  Hei, jeg har slitt lenge med at det blir veldig dårlig kvalitet på netflix når jeg bruker NordVPN for å se amerikansk netflix. Når jeg ser på vanlig norsk netflix uten NordVPN er bildet helt klart, mens når jeg slår det på, blir bildet så uklart at det er umulig å se på. Det er samme problemet uansett hvilken server jeg bruker. Vet du om andre sliter med dette? Har du evt noe jeg kan gjøre for å løse problemet?

  Marius Flugsrud

  24.01.2017 kl.20:33

  Anonym:

  Hei, beklager sent svar, synd at du sliter med kvaliteten, har du sett noe på innlegget jeg har skrevet om kvalitet på Netflix? Kan være noen av triksene der hjelper deg!
  Du finner innlegget her: http://quenderin.no/links/bloggno/Netflix-Kvalitet (lenken omdirigerer deg til riktig side automatisk).

  Hvis ikke så ville jeg prøvd å koble til via noen andre servere, siste oppdatering er at alle USA serverne skal fungere på Netflix, jeg ville prøvd den med lavest load/ping.

  Hvis du fortsatt får dårlig kvalitet er det bare å si fra, ellers kan du også kontakte NordVPN via chat for support.

  Marius

  Lise M.F

  24.01.2017 kl.09:07

  Supert,tkk for hjelp,dette var alt jeg trengte forå få unblock-us til å virke.Satt å fomla går med å legge in de nye adressene manuelt,gikk ikke så til slutt klikka alt :)til slutt kom jeg da inn igjen så da jeg søkte og fant denne var det kjempehjelp:)takk.Deler den,og foresten det virker :)

  Marius Flugsrud

  24.01.2017 kl.20:34

  Lise M.F:

  Beklager sent svar. Flott at du fikk det til å fungere!
  Og veldig hyggelig at du tar deg tid til å si fra at det virker! :)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Marius

  Kris

  02.02.2017 kl.00:02

  Hei

  Jeg får nå ingen servere hos nordvpn til å virke lenger. Dette har også vært et problem jevnlig, Skal det ikke være bedre en dette? Bare beskjed om at jeg bruker unblocker når jeg prøver. Jeg bruker laptop. Har det noe og si?

  mvh

  Kris

  Marius Flugsrud

  02.02.2017 kl.00:36

  Kris:

  Hei, jeg vil anbefale deg å ta kontakt med support for NordVPN, så hjelper de deg med å feilsøke/finne ut hva som skjer/ikke skjer. :)
  https://nordvpn.com/no/contact-us/

  Marius

  Erik fjell

  07.04.2017 kl.21:02

  Hei. Funker dette på playstation 4?

  Marius Flugsrud

  10.04.2017 kl.00:55

  Erik fjell:

  Hei, beklager sent svar!

  Ja, men da må du sette opp VPN (for eksempel via NordVPN som jeg har testet og bruker) direkte på ruteren din.

  Du kan lese mer om det her:
  https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/213722849-Setting-up-a-router-with-NordVPN

  For deretter å koble til en server som du finner her:
  https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/213040989-How-to-securely-watch-Netflix-with-NordVPN

  Hilsen Marius

  OA

  24.04.2017 kl.23:43

  Hei.

  Har kjøpt NordVPN og det ser ut som det fungerer...Får opp amerikansk Netflix og prøver å starte gratis måned. Har prøvd både kredkort og Paypal, men det blir ikke godtatt... Noen ideer om hva jeg kan gjøre?

  Pft

  Marius Flugsrud

  25.04.2017 kl.00:34

  OA:

  Hei, har du gitt det å deaktivere NordVPN når du prøver Paypal/kredittkort (du trenger ikke å ha det aktivert når du bestiller Netflix, kun når du skal bruke/se Netflix)?
  Gi det et forsøk. Si fra hvis det fortsatt ikke fungerer.

  Marius

  Cassandra

  07.06.2017 kl.16:23

  Kjøpte nordvpn og ble trekt 611(!!!)kr og det sto at det kostet 5.75 dollar i måneden. Hvordan får jeg pengene tilbake og avslutte dette????

  Marius Flugsrud

  07.06.2017 kl.16:58

  Hei Cassandra!

  Det ser ut som du valgte planen hvor du forhåndsbetaler for et helt år med en månedpris til $5,75 dollar. Når du valgte planen så forhåndsbetalte du for hele året i samme slengen, altså
  totalt $69.

  Om du fortsatt ønsker å få tilbake pengene (eventuelt endre planen til bare én måned, men da må du betale en månedspris på $11.95) kan du kontakte support her: https://nordvpn.com/no/contact-us/

  kris

  26.07.2017 kl.01:10

  brukte unblock-us og det funka helt fett

  Skriv en ny kommentar